Lopott felszerelés a piacon

Ma délelőtt (2014.02.15.), 09. 00 óra tájban, a Bakancsos utcai bolhapiacon szemtanúja voltam egy 1000%-osan lopott komplett felszerelés eladásának.

 

Az ernyőt beülővel mentőernyővel,karabínerekkel, hordzsák nélkül árulta egy fogatlan ,borostás alak,akitől,mikor megkérdeztem honnan van a felszerelése, csak hümmögött. A variónak csak a védőzsákja volt a beülőben, megkérdeztem hol van a műszer, mire azt válaszolta,hogy az" órát" már eladta!!!

Ettől kezdve egyértelmű volt,hogy nem sok köze van az embernek a cucchoz, (legalábbis ernyősként nem) majd később még azt is elkotyogta,hogy először az interneten sátorként hirdette ezt motyót. Rendőrt akartam hívni, de közben megjelent egy jól öltözött, fekete dzsekis 25-35 közötti kopasz 175 cm körüli srác,hosszan vizsgálgatta az ernyőt és a beülőt,(nyilvánvaló volt,hogy nem most látott ilyet először) majd 30.000 -ért megvette az egészet. Megkérdeztem tőle,tudja -e hogy mit vesz? mire gőgösen azt felelte, nyugodj meg,tudom.

Ekkor azt feleltem neki, hogy a kérdésem a felszerelés eredetére vonatkozott,ha esetleg nem jól értette volna. Nem nevezném sem siklóernyősnek,sem sportembernek, mivel pontosan tisztában volt a cucc eredetét illetően mindennel,jólesően kuncogva pakolt össze mindent a haverja segítségével és sietősen távozott. A beülő típusát sajna nem tudtam megnézni, (fekete,piros zárócsíkkal) a mentőernyő fehér színű volt,a beülő alatti konténerben, az ernyő egy kék-fehér, jó állapotú, kisebb méretű FIREBIRD .

Ha valakinek ismerős esetleg a felszerelés, (biztos,hogy keresi valaki) valószínűleg hamarosan elérhető lesz a neten, figyelni kell, a srác nyilván pénzt akar csinálni belőle. Egyébként mintha már láttam volna ezt az alakot HHH-n, de mindenképp megismerem ezer közül is. Sajnálom,hogy többet nem segíthettem,hogy nem fotóztam le a "kedves vevőt"......... Ez történt........sajna.

Jó leszállást, üdv: B.M.

Oldalainkat 174 vendég és 0 tag böngészi

Aktív fórumtémák

  • Nincs üzenet

Fórum, friss hozzászólások

  • Nincs üzenet

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség