Siklóernyő - Hátimotor Börze

Ismét időpont változás!!!
Május 19. szombat a végleges!
 
2012. május 19-én a délelőtti óráktól akár napnyugtáig a Budaörsi repülőtéren siklóernyő - hátimotor - felszerelés börzét rendezünk.
Mivel belépődíj mentes lesz a rendezvény, sok érdeklődőt - kiállítót - magánszemélyt várunk, akik az általuk forgalmazott, vagy feleslegessé vált termékeket bemutathatja, vagy eladhatja.  Kluboknak toborzót lehet tartani, ha minden jól megy, még csörlőüzem is engedélyezve lesz. Természetesen csak rádióval !  Gyakorlott pilóták számára és talán tandemezés is lehetséges. Ugyanakkor sétarepülés re is lesz lehetőség kisgéppel-helikopterrel-vitorlázógéppel. Büfé lesz és reméljük az időjárás is nekünk kedvez. Családot is lehet hozni, mert ha minden jól megy, akkor modellrepülő - modell helikopter bemutató és még sok más is lesz.
Figyelem ! Aki még nem rendezte 2012-re a papírjait, és szeretné,  annak ez jó alkalom lesz ! Lesznek itt főpilóták - klubvezetők - műszaki vezetők meg mindenféle.
Remélem ez számotokra is jó hír és visszajeleztek, hogy részvételetekkel emelitek a rendezvény szín vonalát :-)   Kiállítóktól - árusoktól minimális helypénzt kér az MRSZ, amiért áramot - helyet biztosít. Ennek mértéke még egyeztetés alatt !
Üdvözlettel Halász Ferenc
Interfly Siklóernyős Klub

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi

Aktív fórumtémák

  • Nincs üzenet

Fórum, friss hozzászólások

  • Nincs üzenet

Hová mész ma repülni?

  • Nincs üzenet

Szabad Repülők Szövetsége Siklórepülő Szövetség